Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Delma cu Unt

Noua Delma cu Unt este mai cremoasă, iar untul oferă un gust perfect sandvișurilor tale făcute în casă. Încearcă Delma cu Unt și te vei convinge cât de ușor este să pregătești sandvișuri gustoase pentru întreaga familie

Delma cu Unt

și Gust de Pâine pe Vatră

Gustul delicios al untului și aroma pâinii de țară proaspăt scoase din cuptorul bunicilor va strânge toată familia la masă. Răsfață-i pe pofticioșii tăi cu sandvișuri făcute cu noua Delma cu Unt și Gust de Pâine pe Vatră și convinge-te câte bucurii poate aduce o astfel de gustare.

Delma cu Unt

și cu Sare

Gustul bun al untului cu un strop de sare scoate în evidență aroma specială a sandvișurilor tale proaspete. Încearcă noua Delma cu Unt și cu Sare pentru un gust mai bogat. Această rețetă specială îți garantează că sandvișurile tale vor fi pe gustul tuturor pofticioșilor familiei tale.

Delma Sandviș

Delma este micul ajutor al mamelor în bucătărie și te ajută cu idei și cu inspirație pentru sandvișuri haioase. Pregătește în fiecare zi sandvișuri super delicioase cu Delma Sandviș și adună toată familia la masă.

Delma

Copt și Gătit

Bunătățile făcute în casă sunt mult mai gustoase, dar și mai avantajoase cu Delma pentru copt și gătit. Cand faci prăjituri, sau gătesti ceva bun, Delma îți vine imediat în ajutor cu un pachet avantajos. Iar aroma îmbietoare a mâncărurilor tale făcute cu Delma pentru Copt și Gătit va trezi apetitul întregii familii.